Støtte

Vil du være med til at støtte lokale kulturaktiviteter gennem og med Den Lille Klub?

Kontakt mig (Mika Jacobsen) på mika@denlilleklub.dk – Jeg sidder altid klar til en snak om mulighederne.-  jeg glæder mig til at møde dig.

HVORFOR?

Vi er er en gruppe iderige initiativtagere i gang med at etablere Den Lille Klub som en kulturudbyder i det mid-vestjyaske med huse i/omkring Ulfborg. Visionen er at skabe et kulturelt “oplevelsesrum” omkring ulfborg og omegn og i og omkring Nykøbing Mors, hvor vi appelere til alle aldre, men i højere grad gerne vil aktivere de unge til at hjælpe med at skabe kulturelle oplevelser, som man måske normalt skal rejse til en større by for at opleve.

For at realisere disse drømme og vistioner, har vi brug for støtte og sponsorater fra erhversdrivende. Vi drives som en frivillig forening, og derfor altid friske på ideer, inputs og nye medlemmere der vil hjælpe med at nå vores vision.

”Vi sætter stor pris på alt den støtte vi kan få, som vil hjælpe os med at udvikle vores lokalområde. Vi er utrolig glade for, at allerede andre kulturinstanser i området også kan se potentialet i at skabe nye og anderledeskulturoplevelser til glæde for både lokale og turister.”

– Mika Jacobsen – Formand i Den Lille Klub