Vores mål og vision er at kunne tilbyde kulturelle arrangementer i Midt- og Vestjylland!

I september 2020 dannede de to iværksættere Mika Jacobsen og Christian Rodrigo foreningen “Den Lille Klub” med et ønske, mål og vision om at skabe kulturelle arrangementer i Midt- og Vestjylland med anderledes tilbud, i forhold til de allerede eksisterende teatre og spillesteder.

Når de slår dørene op, bliver man budt indenfor til en aften, der er spækket med god humor og masser af energi. De åbner dørene og byder velkommen til en aften der giver dig og dine nærmeste muligheden for at opleve nogle af Danmarks sjoveste stand-up komikere eller nyde et glas vin og få en musikalsk oplevelse. Til hvert arrangement vil der være en hyggelig afslappet stemning i hyggelige omgivelser, så gæsterne vil få en ekstraordinær oplevelse.

“Den Lille Klub er en forening, som vi har søsat, fordi vi gerne vil gøre noget for at bringe andre kulturelle arrangementer og tilbud til lokalområdet. Vi vil gerne være med til at gøre Midt- og Vestjylland området til et sted, hvor man kan opleve kultur i form af comedy og musik. Vores vision er, at vi på sigt også kan bringe internationale navne til området”

– Mika Jacobsen – Iværksætter og Arrangør