AFTENENS PROGRAM

kl. 18:30 – Dørene åbner

kl. 19:20 – Folk skal være seetet

kl. 19:30 – Show starter

kl. 21:30 Show slutter. Tak for idag, og på glædeligt gensyn

Alt efter hvordan corona restrationerne lyder til den tid, vil der være en pause undervejs.

KØB BILETTER

BRIAN MØRK M. VENNER

Den Lille Klub byder  til foråret på hele aften med rigtig god stand-up. Du får her muligheden for at grine dig ind i foråret når Biran Mørkhar taget både  Oliver Stanescu og Benjamin Jeppesen med sig under armen denne aften!

Brian Mørk er standupkomiker og manuskriptforfatter, bedst kendt for sit eget talkshow ’Brian Mørk Show’. Han har derudover været med i mange forskellige TV-udsendelser, bl.a. ’Talegaver til Børn’ og det efterfølgende ’Comedy Aid’. Brian Mørk står desuden for podcasten ’Brian Mørk Show Podcast’, der er en af landets mest populære podcasts.

Brian Mørk debuterede på stand-up scenen i 2002 hvor han lynhurtigt gik hen og blev et kæmpestort navn.
Man kan ikke sige Stand-up uden at tænke på Brian Mørk.

Brians begavede hovede og friske stil giver ham muligheden for at kunne bevæge sig i alle stand-uppens mange undergenre og kan appellere til et meget bredt publikum.

Trods Brians udseende som skarp og hård komiker vil du hurtigt finde ud af at Brian er utroligt rar, flink og helt nede på jorden når han kommer ud til jer og optræder.

Kendt fra
Brian Mørk Show
Deltager og vært i “Talegaver Til Børn”
Deltager og vært i “Comedy Aid”
Utallige aftener på Comedy ZOOs scene
Mørk & Jul
TV2 ZULU Late Night
One man show “MØRK”

Oliver Stanescu bruger ofte sig selv og sine egne oplevelser i livet når han optræder. På trods af sine få år i branchen, så har Oliver allerede samlet sig meget erfaring med at optræde både privat og offentligt.

Oliver er en fremragende komiker som lige nu er ved at gøre sit indtog på de danske stand up scener rundt omkring i landet. Oliver kan underholde til alle typer arrangementer, og han har allerede gjort sig erfaringer med at underholde til firmafester, julefrokoster, fødselsdage og andet.

Heino Hansen siger om Oliver: “Hårdtarbejdende open mic komiker. Ydmyg tilgang til faget, meget talentfuld komiker.”

Kendt fra
Usynligt Syg Podcast
Vinder af konkurrencen: ‘De Nyeste Nye’ 2017
Opvarmer for: Linda P, Jacob Wilson & Victor Lander
twomanshowet: ‘Uden Emne’ med Anne Bakland

På trods af Benjamin Jeppesens forholdsvis korte karriere i en relativ høj alder (debuterede Marts 2017), så har han alligevel formået, at finde sig til rette og bare være sjov.

Til hverdag optræder han rundt omkring i hele landet, dog primært i sin hjemby Odense. I 2018 var Benjamin bla. opvarmer for Danmarksmestren i Stand Up. 18, Phillip Devantier, på hans turne med showet ” En Rigtig Mand?”. I 2019 har Benjamin fået tjansen som opvarmer på komikeren Nicolaj Langes onemanshow ‘Mere Skæg End Nogensinde’ som han har fået stor ros for.

Han fanger ret hurtigt sit publikum med sin  lune jokes og fortællinger, om han finurlige hverdag og de udfordringer der følger med, når man har været i forhold i mange år og har fået børn. Der bliver gjort grin med ham selv og hans familie, men også observationer uden for hjemme, får en tur. Der er garanti for et godt grin, om man så er ung eller gammel. Benjamin er sjov.

Kendt fra
Semi Finalen ved DM I Stand Up 2019