Er der mulighed for parkering?
Ja. som udgangspunkt vil der være parkeringsmuligheder. Hvis andet er tilfældet, vil det fremgå i event-beskrivelsen.

Må jeg tage mit kamera med til arrangementet?
Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore arrangementer. Professionelle eller semi-professionelle kameraer med spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne.
Følg altid vores anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. Husk desuden at tage hensyn til de andre koncertdeltagere, så de ikke generes af dit kamera-brug. De billeder der tages, må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

Hvad gør jeg med glemte sager?
Har du glemt noget til et af vores arrangementer, kan du sende os en mail til mika@denlilleklub.dk
Vi gemmer glemte sager i 14 dage, hvorefter resterende uafhentede sager afleveres på hittegodskontoret.

Kan jeg nemt komme ind som gangbesværet?
Som gangbesværet eller kørestolsbruger er det selvfølgelig muligt at deltage i vore arrangementer. Vi skifter nogle gange afholdelses sted, og derfor beder vi dig sende en e-mail, angående det specifikke arrangement på mika@denlilleklub.dk

Må jeg tage en handicapledsager med?
For at være sikker på at kunne opnå adgang til vores arrangementer, opfordrer vi til altid at købe billet til handicapledsageren. Vi har ikke mulighed for at garantere en ledsagerbillet. Men du er altid velkommen til at kontakte os i god tid, hvis du ønsker en ledsager. Kontakt os på mika@denlilleklub.dk

Hvor gammel skal jeg være for at deltage i Den Lille Klubs arrangementer?
Der er ikke aldersgrænse til vore arrangementer, medmindre de foregår efter midnat eller som del af et natklubs-arrangement (her vil aldersgrænsen ofte være 18 år).
Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersgrænse på et arrangement, vil det fremgå af beskrivelsen på vores hjemmeside og ved billetkøb, og gyldigt billedlegitimation vil være et krav. Vi anbefaler dog, at børn under 12 år er ifølge en voksen, når de tager til vores arrangementer. Det er ikke muligt for koncertgæster under 18 år at købe alkohol til vores arrangementer.

Transport

Ved de arrangementer som ligger lidt uden for byen, vil det nogle gange være muligt at købe en billet inkl. transport til og fra nærmeste station eller by. Se mere under arrangementbeskrivelsen.

Middag

Ved nogle arrangementer vil der væe mulighed for at nyde en lækker middag før showet.
Menu:
(OBS: menuen kan varierer alt efter hvor arrangementet afholdes. Dette vil fremgå af arrangementbeskrivelsen)

Helstegt Pattegris m. 2 slags kartofler, 3 slags salater og 2 slags sovs. Oplagt til at nyde før showet.

Prisen er kun 110,-Dk. Pr. Prs.