Den lille klubs´s forholdsregler vedr. Covid-19

Til kulturarrangementer må man stadig gerne være op til 500 (og er ikke omfattet af forsamlingsforbuddet på >10). Vi har dog brug for DIN medvirken til, at vores arrangementer kan forløbe corona-forsvarligt. Derfor kommer vi til at bede dig om at være opmærksom på en række tiltag.

Du SKAL bære mundbind, halvvisir eller visir, når du bevæger dig rundt i bygningen – eksempelvis når du går til og fra din plads, når du står i barkø eller du skal på toilettet.
Du må også gerne stå i kø til baren. Køb gerne drikkevarer med til de andre i dit selskab, så antallet ved baren kan begrænses.
Barerne lukker kl. 22:00 sharp. Sid ned i koncertsalen, og hold afstand. Du SKAL sidde ned under HELE koncerten. Skal du på toilettet eller i baren, må du selvfølgelig gerne rejse dig, så længe du er i bevægelse.
Du skal sidde med en stols mellemrum til siderne til de andre. Hvis I er en mindre gruppe, må I gerne sidde sammen, men I skal huske at holde et sædes afstand til siderne til de andre.
Du behøver ikke at bære mundbind/visir, når du sidder ned. Men du må naturligvis godt, hvis du har det bedst med dét.
De generelle tiltag mod covid-19 gælder hos Den Lille Klub som alle andre steder:

Hold afstand.
Afsprit eller vask hænder hyppigt.
Host og nys i albuebøjningen.
Føler du dig den mindste smule sløj, SKAL du blive hjemme.
Du skal altid følge anvisninger fra personalet, men uden din ansvarlighed og omtanke, kan vi ikke løfte opgaven. Selv om det er lidt besværligt det hele, håber vi, at du får en god oplevelse, når først du sidder hos og os nyder et godt arrangement.

Vi følger selvfølgelig myndigheder og polits retningslinjer, og holders os opdateret dag for dag. Der vil være håndsprit og mundbind til rådighed til alle vores arrangementer.

Trygheden og sikkerheden for vores publikum, kunstnere og frivillige har højeste prioritet!

Behold din billet

Vi opfordrer alle publikummer til at beholde billetter til koncerter, festivaler, foredrag mv., der bliver flyttet eller udskudt. Danske spillesteder og festivaler er hårdt ramt som følge af påbuddet om lukning. Beholder du din billet, er du med til at give spillesteder, festivaler, kunstnere og artister et tiltrængt skulderklap i en svær tid og hjælper os alle sammen med at huske, at kulturen spiller videre på den anden side, når vi igen kan mødes! #BeholdDinBillet

Vi henviser til de officielle myndigheder

Vi henviser til de officielle retningslinjer og information fra beredskabets- og sundhedsstyrelsens vedr. situationen: http://coronasmitte.dk/ og www.sst.dk/corona